Een energieke lezing over samenwerking

vanuit een verrassend perspectief

 

Wanneer u op zoek bent naar een spreker over samenwerking, wilt u graag iets nieuws brengen. Een hele andere kijk op samenwerking. Iets waarvan mensen na de lezing zeggen: 'We hebben het hier nog nooit over gehad, maar het is zo interessant!' Spreken over samenwerking kan vanuit allerlei invalshoeken, maar die vanuit een lang en gelukkig huwelijk is vrij uniek.

Er zijn veel overeenkomsten tussen samenwerking en lange en gelukkige huwelijken. Paulien Timmer kan je haarfijn uitleggen welke dat zijn en waarom. De grote geheimen van gelukkige huwelijken, blijken ook onderschatte geheimen te zijn voor succesvolle ondernemingen en samenwerkingen. Huwelijken zijn één van de meest intense relaties die er zijn. Wanneer je weet hoe je die goed kunt laten werken, lijkt samenwerking haast een eitje.

Paulien Timmer raakte tijdens haar studie Public Health geïnteresseerd in relaties. Door de preventieve mindset van gezondheidsvoorlichting wilde zij vooral weten wat je er aan kon doen om een huwelijk wél te laten werken, en problemen te voorkomen. Het leidde na haar afstuderen tot een twee jaar durende zoektocht naar 100 koppels die langer dan 40 jaar gelukkig getrouwd waren. Hierover heeft ze het boek Lang+Gelukkig (2016) geschreven. Daarnaast heeft ze ook opleidingen gevolgd in Amerika bij het prestigieuze Gottman Institute. In oktober 2017 kwam haar tweede boek uit: '50 Relatieboosters: een happy relatie in minder dan 5 minuten per dag'

Paulien spreekt duidelijk, scherp en diepgaand. Haar lezingen zijn doorspekt met anekdotes van de 100 interviews die ze heeft gedaan en daarmee makkelijk te volgen en boeiend om naar te luisteren. De passie die ze heeft voor dit onderwerp is zichtbaar, en ze weet als geen ander dit onderwerp concreet en toepasbaar te maken.


Onderwerpen waar Paulien onder andere over kan spreken zijn:
  • Lange samenwerkingscontracten
  • Succesvol samenwerken in teamverband
  • Het belang van plezier hebben op het werk, en de verrassende invloed op productiviteit
Klik HIER om een voorbeeldpresentatie te downloaden. 

 


 

Spreker over samenwerking

De ervaringen

Energieke spreker over samenwerking? De ervaring van Eva Brouwer

"Wat een verademing is Paulien Timmer op het podium! Een frisse verschijning, slim, en to the point met een originele invalshoek voor jouw/uw evenement. Paulien kan een op het eerste oog 'saai' onderwerp een verrassende wending geven. Deze spreker is absoluut een aanrader!"

Eva Brouwer - Dagvoorzitter evabrouwer.tv

"Paulien heeft met zichtbare passie over het onderwerp het publiek meegenomen in de successen van een goed huwelijk en hoe we dit in ons werk kunnen toepassen.

Ze maakte een goeie combinatie tussen haar kennis als huwelijksexpert en het werkveld van het publiek door relaties tussen de verschillende werelden te leggen. Haar verhaal zet ze kracht bij door het te combineren met mooie anekdotes uit haar interviews en succesvolle praktijkvoorbeelden die direct toe te passen zijn. Ze is, wat mij betreft, een upcoming talent."

Chris Klunder - Coördinator Leveranciersmanagement bij Rijkswaterstaat

 

Energieke spreker over samenwerking? De ervaring van Chris Klunder

Energieke spreker over samenwerking? De ervaring van Peter Oosterloo

"Ik vond het super interessant! Knap hoe je jouw verhaal vertaald hebt naar 'ons wereldje'. Kreeg er energie van! "

Peter Oosterloo - Deelnemer event Croonwolter&Dros

 

"Paulien is echt een aanrader!

Ze heeft tijdens ons Jouw Baan – Mijn Baan event, waarbij een uitwisseling van jonge mensen werd gefaciliteerd, een workshop gegeven over de overeenkomsten tussen het huwelijk en samenwerking in de bouw. Al tijdens de voorbereiding kregen wij er een erg positief gevoel van, snelle reacties, een pro-actieve houding en goed in kunnen schatten wat de behoefte is van de zaal.

De workshop werd erg goed ontvangen door de aanwezigen en door Paulien’s enthousiasme wist ze de hele zaal te bewegen om mee te doen. Voor herhaling vatbaar!"

Richard de Jong - Projectmanager bij Rijksvastgoedbedrijf, organisator van event Jouw baan-Mijn baan

 

Energieke spreker over samenwerking? De ervaring van Richard de Jong

Paulien is een getalenteerde vakvrouw. Knap hoe ze op basis van eigen onderzoek, wetenschap en actualiteit de geheimen van een goed huwelijk zo pakkend weet te vertalen naar praktische interventies voor goede samenwerking in een professionele omgeving. In een kerkzaal gevuld met ca. 30 publieke projectmanagementteams uit de bouw- en infrasector bracht Paulien, vanuit haar deskundigheid en met aanstekelijk enthousiasme, haar inspirerende verhaal. Ook tijdens de voorbereiding was het fijn samenwerken met Paulien, omdat ze graag bereid was mee te denken over de opzet van het interactieve programma. Dit leidde uiteindelijk tot een van de best gewaardeerde edities van Nd Teams, het jaarlijkse teamevent van Neerlands diep.

Maarten Kraneveld en Janine van Oosten - Neerlands Diep (Verslag van het event)