Belangrijk om te weten:

1.

Als je niet happy bent, om wat voor reden dan ook, 100% je geld terug.

Je hoeft geen vragen te beantwoorden en je mag zelfs al het materiaal houden.

Dat is hoeveel vertrouwen ik heb in dit programma. Daarnaast wil ik dat je geen enkele drempel voelt. Als je twijfelt over het programma heb ik liever dat je het probeert. Daarom maak ik dit zo makkelijk mogelijk 🙂

 

Yes, let's do it

2.

Je hebt levenslange toegang tot al het materiaal.

En de prijs waarvoor je het programma nu koopt, geeft je recht op alle aanvullingen en toevoegingen in de toekomst. 

Dit is de laagste prijs waarvoor het programma ooit beschikbaar komt. Hoe meer mensen het programma succesvol afronden, hoe meer modules, bonussen en aanvullingen ik er aan toe voeg, hoe waardevoller het programma natuurlijk wordt. Er is daarom geen garantie dat het programma lang voor deze prijs beschikbaar blijft.

 

Yes, let's do it

3.

Veelgestelde vragen:

Ik weet niet of mijn partner mee wil doen, heeft dit online programma dan zin?

Ja! Dit online programma is zelfs gemaakt om voornamelijk zelf te doen. Er zijn absoluut elementen die jullie samen kunnen doen, maar dit programma richt zich op een mindsetshift, en wanneer die in één van de partners gebeurt, kan de hele relatie veranderen. Wat er wel vaker gebeurt is dat de partner op een gegeven moment toch mee gaat doen. In de introductie wordt heel duidelijk uitgelegd wat je alleen doet, en wat je eventueel samen kunt doen.

Ik weet niet zeker of dit iets voor mij/ons is. Wat als het toch niet bij ons past?

Dan krijg je 100% van je geld terug. Ik heb dit online programma ontwikkeld omdat ik oprecht geloof dat het jullie kan helpen en veel kan veranderen. Als dat niet zo is, krijg je je geld terug. Je hoeft niet je 'huiswerk' te laten zien of vervelende vragen te beantwoorden. Je krijgt het gewoon allemaal terug, en je mag de bonussen ook houden.

We hebben het heel druk. Hoeveel tijd kost dit programma?

Bij het maken van het programma is volledig rekening gehouden met dat je niet veel tijd hebt. De filmpjes zijn niet langer dan 20 minuten en bevatten alle informatie die je nodig hebt. De oefeningen kun je in 15 tot 30 minuten doen. Je krijgt direct toegang tot al het materiaal en je kunt er doorheen gaan op het tempo wat bij je past.

Wat gebeurt er precies als ik het programma koop?

Je kiest welk pakket het beste bij jullie past en je klikt op 'bestellen'. Dan kom je op een scherm waarbij je kunt kiezen of je wil betalen via iDeal, Creditcard, SEPA.

Als je hebt afgerekend, kom je op een bedankpagina waarop je je gaat aanmelden om je inloggegevens te ontvangen via de mail.

Vervolgens krijg je direct een mail met je inloggegevens en een knop om naar de online omgeving te gaan.

Wanneer je klikt op de knop in de online omgeving kom je op een beveiligde pagina, waar je het wachtwoord kunt invoeren dat je in de mail vindt.

Daarnaast krijg je binnen 24 uur nog een welkomst mailtje, met het werkboek en nog een keer je inloggegevens.

Je hebt nu volledige toegang tot al het materiaal. Dat blijf je ook levenslang houden. Als er in de toekomst nog dingen worden toegevoegd aan dit programma, krijgen jullie die er gewoon gratis bij.Wie is Paulien en waarom kan ze ons helpen?

Paulien Timmer heeft, nog voor haar 30e, twee boeken op haar naam staan. 'Lang+Gelukkig' (na 100 interviews met stellen die langer dan 40 jaar gelukkig getrouwd waren), en '50 relatieboosters' (allemaal gebaseerd op wetenschap en positieve psychologie). Ze heeft in Amerika opleidingen op het gebied van relaties gevolgd bij het prestigieuze Gottman institute. Ze geeft lezingen over lange en gelukkige huwelijken en wordt door de media soms uitgenodigd als 'gelukkig huwelijksexpert'. Daarnaast ontwikkelt ze online programma's over liefde, mindset en manifesteren.