Wat gebeurt er na het sprookje?

cirkel rood Icon mini mini Wil je weten wat het geheim is van een gelukkig huwelijk, en wat een andere bron van passie is, die een leven lang blijft?

cirkel goud Icon mini mini Wil je er achter komen hoe je zeker weet of iemand de ware is?

cirkel turqoise icon mini mini En hoe je een leven lang verliefd kunt blijven?

Lang + Gelukkig geeft je antwoord op al deze vragen en meer.

Het is een makkelijk te lezen boek met ontroerende, inspirerende liefdesverhalen van Nederlandse koppels die al langer dan 40 jaar gelukkig getrouwd zijn.

Bestellen bij Bol.com

Omslag Lang plus gelukkig

Lang + Gelukkig in de media

Klik op de plaatjes om te kijken, lezen of luisteren

1

3

4

6

5

2

Dit zijn een paar dingen die je uit Lang + Gelukkig kunt leren:

cirkel rood Icon mini mini Welke mindset je nodig hebt om een leven lang gelukkig te zijn met je partner. Simpelweg op een andere manier kijken naar je partner kan een wereld van verschil maken.

cirkel goud Icon mini mini Waar je je keuze voor de ware op moet baseren. En dat is niet wat je denkt!

cirkel turqoise icon mini miniWat je moet doen als je huwelijk ‘middelmatig’ is geworden, en je het weer echt gelukkig wil krijgen. Als je eenmaal in een minder gelukkig huwelijk zit, betekent het niet dat er geen weg terug is!

cirkel rood Icon mini mini Wat volgens de ervaringsexperts de reden is dat zoveel jonge koppels scheiden, en wat je krijgt als je blijft.

cirkel goud Icon mini mini Hoe je een leven lang verliefd kunt blijven. Cause yes, you can!

cirkel turqoise icon mini mini Wat het nummer #1 advies is van lang en gelukkig getrouwde stellen aan jonge koppels van nu, en hoe je ook in deze tijd lang en gelukkig waar kunt maken!

Lang + Gelukkig is voor jou als…

cirkel rood Icon mini mini Je gaat trouwen en in de romantische stemming wil komen door de echte liefdesverhalen te lezen van de koppels die al heel lang, heel gelukkig getrouwd zijn. Of als je een cadeautje zoekt voor bijvoorbeeld je getuigen, bruidsmeisjes of andere speciale gasten!

cirkel goud Icon mini mini Je iemand kent die gaat trouwen, en het nieuw getrouwde stel een romantisch cadeau wil geven

 cirkel turqoise icon mini miniJe al een tijd getrouwd bent, en benieuwd bent hoe de liefdesverhalen van anderen verlopen

cirkel rood Icon mini mini Je wil trouwen, en er achter wil komen hoe je zeker weet of je de ware hebt gevonden

cirkel goud Icon mini mini Je benieuwd bent hoe een lang en gelukkig huwelijk er in het echt uit ziet

cirkel turqoise icon mini mini Je wil weten wat je wél moet doen om een huwelijk te laten slagen, en niet alleen maar over problemen en scheidingen wil lezen

Preview

Gratis E-book: 5 verhalen van mensen die ook twijfelden

Je bent NIET de enige! Hoe erg je ook twijfelt, hoe echt het ook voelt: je bent niet de enige en je kan hier uit komen. Download hier het e-book '5 verhalen van mensen die ook twijfelden' en voel je een stuk minder alleen. Kijk hoe zij uit de twijfel kwamen en hoe ze zich daarna voelden en weet dat dat ook mogelijk is voor jou!

Daarna krijg je elke week een mailtje met waardevolle info, om je niet meer tegen te laten houden in de liefde! Als je je af wil melden kan dat op elk moment, door onderaan de e-mail op 'unsubscribe' te klikken.

Geen spam. Promise. Powered by ConvertKit