Geef jezelf toestemming voor een geweldige relatie

with Geen reacties

Je relatie is pas amazing als dit ene ding verandert. Als hij maar iets meer… zou zijn. Als zij maar iets vaker… zou doen. Denk jij dat? Dat jij harder moet werken, meer moet voelen, of dat je partner maar een klein dingetje moet veranderen? Maar wat nou als het simpeler kan? Wat als je jezelf alleen maar toestemming hoeft te geven om een geweldige relatie te hebben? 

Ik ben Paulien en ik ben zo ontzettend blij dat je er bent. We gaan het hebben over het onbewust wegduwen van je partner. En natuurlijk ook hoe je dat tegen kunt gaan. Geef jezelf toestemming voor een geweldige relatie. 

Geef jezelf toestemming voor een geweldige relatie

 

Als je vriend gewoon even... zou doen, dán zou je relatie perfect zijn. Je krijgt een amazing relatie als je vriendin... doet. Dat gaat allemaal over harder werken, meer voelen, iets willen veranderen aan je relatie. Maar het kan simpeler, je hoeft jezelf alleen maar toestemming te geven om een geweldige relatie te hebben. 

 

Het kan toch niet zo simpel zijn?

Jawel, dat kan wel! Soms is de waarheid simpeler. Ook wel eens fijn. 

Geloof me, ik was master in het wegduwen van liefde toen ik twijfelde. Ik dacht dat er ECHT wat mis was met mijn relatie. Maar het echte probleem was dat ik, telkens als ik gelukkig was, onbewust zocht naar redenen om mijn partner weg te duwen.

Ik vond mezelf nog niet goed genoeg, die amazing relationship niet waard. 

En dus bleef ik op zoek naar dingen die moesten verbeteren. Terwijl het enige wat ik echt moest doen, was toestaan dat deze geweldige relatie echt van mij was. Dat ik er niet voor hoefde te vechten, te worstelen of te veranderen.

 

Het begint bij zelfliefde

Als het niet natuurlijk, comfortabel of oké voor je voelt om een geweldige relatie te hebben precies zoals je nu bent, zal je het jezelf niet toestaan. Dat gaat helemaal onbewust. 

Maar dat kan veranderen. Sta jezelf meer liefde toe. Door meer van jezelf te houden. Door te weten dat je het nu al waard bent. Niet future you maar de huidige jij. 

 

'Wake up with love'

Kun je wel wat hulp gebruiken bij deze reis naar zelfliefde? Luister dan naar mijn mini-morning podcast, ‘Wake up with love’. De eerste gedachten en woorden waarmee je je dag begint, hebben zo’n enorme impact op je onderbewuste. Begin je dag met liefde, wees lief voor jezelf en sta jezelf toe om steeds meer liefde te ontvangen. 

Want weet je, je bent het ZO waard! En vergeet niet, liefde is makkelijker dan je denkt. Dus wees lief voor jezelf, begin de dag met liefde en sta jezelf steeds meer liefde toe. Jij verdient het allerbeste.

 

Liefs,

Paulien

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *