De ultieme relatie checklist

with Geen reacties

Ik heb deze ultieme checklist voor je gemaakt, zodat je een duidelijk overzicht hebt van hoe je je voelt over je relatie. De slechte én de goede kanten! Ons gevoel kan namelijk heel erg beïnvloed worden door vooral kijken naar het negatieve. Dan vergeet je gewoon dat er ook zoveel dingen wel goed gaan!

De ultieme relatie checklist

 

Hoe voel jij je over je relatie? De goede én de slechte kanten? Het zou fijn zijn als je dat zou kunnen weten aan de hand van een vragenlijst, toch? Die heb ik voor je gemaakt! 

 

Focus op het negatieve

Dit is stom aan hem/haar. Dit vind ik eigenlijk helemaal niet zo aantrekkelijk en eigenschap X zou ook wel eens mogen veranderen. Hebben we wel genoeg ‘magische’ momenten samen? Voel ik wel genoeg als ik bij hem ben? Herken je die gedachten over je partner en je relatie? Ons gevoel kan enorm beïnvloed worden door vooral te kijken naar het negatieve.

Maar je vergeet dan dat er ook zóveel dingen WEL goed gaan. De focus op het negatieve beïnvloedt ons gevoel, waardoor we ons gevoel constant gaan checken. Het is nooit goed genoeg, en daardoor gaan we nog meer twijfelen aan onze relatie. Maar: liefde is NIET alleen maar een gevoel.

 

De twijfelquiz

Omdat het fijn zou zijn om eens echt naar je gevoel te kijken zonder die negatieve invloeden, heb ik de twijfelquiz gemaakt. Het kan heel goed zijn dat de twijfelgedachten niks met je relatie te maken hebben. Doe de twijfelquiz en ontdek of jouw twijfelgedachten aan je relatie liggen. Je kunt de twijfelquiz ook boven en onder deze tekst invullen.

 

Liefs,

Paulien

 

Gratis E-book: 5 verhalen van mensen die ook twijfelden

Je bent NIET de enige! Hoe erg je ook twijfelt, hoe echt het ook voelt: je bent niet de enige en je kan hier uit komen. Download hier het e-book '5 verhalen van mensen die ook twijfelden' en voel je een stuk minder alleen. Kijk hoe zij uit de twijfel kwamen en hoe ze zich daarna voelden en weet dat dat ook mogelijk is voor jou!

Daarna krijg je elke week een mailtje met waardevolle info, om je niet meer tegen te laten houden in de liefde! Als je je af wil melden kan dat op elk moment, door onderaan de e-mail op 'unsubscribe' te klikken.

Geen spam. Promise. Powered by ConvertKit