/ / De ultieme relatie checklist
De ultieme relatie checklist

De ultieme relatie checklist

with No Comments

Ik heb deze ultieme checklist voor je gemaakt, zodat je een duidelijk overzicht hebt van hoe je je voelt over je relatie. De slechte én de goede kanten! Ons gevoel kan namelijk heel erg beïnvloed worden door vooral kijken naar het negatieve. Dan vergeet je gewoon dat er ook zoveel dingen wel goed gaan!

Met deze relatie checklist kun je kijken of jullie relatie nog lekker gaat, en gezond is. Want een gezonde relatie kan groeien, en dat is wel het leukste :)

Paulien Timmer
Follow Paulien Timmer:

Paulien Timmer ontwikkelt online relatie challenges en programma's voor stellen die alles uit hun relatie willen halen, de 'high achievers' in de liefde. Ze is ook de auteur van het boek 'Lang+Gelukkig', gebaseerd op haar interviews met 100 stellen die langer dan 40 jaar gelukkig getrouwd zijn, en is bezig met haar tweede boek: '50 Relatieboosters: Een happy relatie in minder dan 5 minuten per dag', die uitkomt in September/Oktober 2017. Ze wil dat de 1% gelukkigste stellen 20% wordt, en zoekt daarom altijd meer manieren om nog meer uit je relatie te halen.